GUIA PER LES MERAVELLES DE HAWAII



Fa dues setmanes vaig fer un viatge per Hawaii, que, per cert, ho he compartit per Instagram (Instagram a la biografia). I he decidit fer una guia per al meu bloc dels millors llocs i més recomanats per mi.




Hawaii és un arxipèlag d'illes situat a l'Oceà Pacífic, conegut per les seves boniques platges, volcans i boscos. Si esteu planejant visitar aquest paradís tropical, en aquest bloc us oferim una guia completa perquè puguis aprofitar al màxim el vostre viatge. Es recomana com a mínim 2 setmanes per poder gaudir al màxim d'aquest meravellós destí.


Comencem a l'illa d'Oahu, llar de la capital Honolulu i la famosa platja de Waikiki. Gaudeix de les sorres suaus i les aigües cristal·lines, mentre captures l'energia vibrant d'aquesta ciutat. No us perdeu la visita al Pearl Harbor, on podreu aprendre sobre la història d'aquest important lloc. Et recomanem dedicar-te al voltant de 4 dies a aquesta illa.




  HONOLULÚ                                         Waikiki BEACH                                            



A continuació, visita l'Illa Gran (també coneguda com Hawaii), la més gran de l'arxipèlag. Explora els impressionants volcans de Kilauea i Mauna Loa, i camina pels senders dels Parcs Nacionals Volcanoes i Puʻuhonua o Hōnaunau. Submergeix-te en la cultura hawaiana i descobreix les tradicions mil·lenàries.




 Volcà Kilauea                    Parcs Nacionals Volcans i Puʻuhonua o Hōnaunau


No oblideu passar per Maui, l'illa de les platges de somni. Recorre l'espectacular Carretera de Hana, amb les vistes panoràmiques i cataractes, i gaudeix de l'albirament de balenes geperudes durant la temporada. Relaxa't a les platges de Kaanapali o Wailea, o practica emocionants activitats aquàtiques.


Platges en Maui


Finalment, visita Kauai, també coneguda com la “Illa Jardí”. Deixa't captivar per la bellesa natural de Nàpali Coast i Waimea Canyon, i submergeix-te en la tranquil·litat de les platges i boscos tropicals.


NÀPALI COAST

 


                                                     



650 FOTOS DE WAIMEA CANYON (CLICK)



Espero que gaudiu de tot el vostre viatge per l’arxipèlag de Hawaii. També m’agradaria molt rebre fotos i que em narreu les vostres aventures pels llocs que us he recomanat.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog